5 Essential Elements For su tesisatçısı

Wiki Article

Su kaçağı onarımı yapıldıktan sonra tekrardan take a look at alınıp başka su kaçağı olup olmadığı check edilmelidir.

Su kaçağı varsa ve sizin dairenizde veya alt katta belirtileri yoksa yan komşunuzun dairesinde sorun ortaya çıkabilir. Ya da alt kat komşunuzun yan dairesinde de sorun görülebilir.

Sorularınız aklınızda kalmasın! Bize tüm sorularınız iletin; en kısa sürede cevaplayalım.

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da 1 yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

twenty yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Su kaçağı tespiti ve tamiri konusunda tarafımıza en sık şekilde yöneltilen soruların başında; fiyatının ne kadar olduğudur. Fakat bu konuda Web bir fiyat bilgisi vermek mümkün değildir.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su su kaçağı tespit tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

İşimizde uzman ekibimiz tüm cihazlarımızla tespit ve tadilat işlerinizi garantili ve itina ile yapıyoruz

Pimaş borusunda oluşmuş çatlak, kırık veya su kaçağı tespiti conta su kaçağı tespit sıyırması varsa, borunun tamamının değişmesi gerekir. Bu konuda da deneyimli olan ekiplerimiz gerekli özeni ve dikkati göstererek değişimi yapar ve pimaş borularının sorunsuz kullanıma hazır hale getirir.

Bu durum rahatsız edici ve sinir bozucu durumları da beraberinde getirerek tartışamaya neden olur. Bunu anlamanın ustaca bir yolu vardır. Bina havalandırmasına bakarak suyun en yoğun ıslak ve damlayan yeri hangi daireye denk ise sorunun o dairede olması %99 dur. Su kaçağının hangi daireden kaynaklandığından emin olmaz iseniz uzman servis isteyin.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim su kaçak tespiti bozukluğuna da sebep olabilir.

İstanbul Su Tesisatçısı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için su kaçağı tespiti birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Report this wiki page